Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ "LIMIT UP" KAI TO "LIMIT DOWN" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ

Στο χρηματιστήριο της νέας παγκόσμιας ηθικής, η αξία της ανθρώπινης ζωής αποτιμάται ανάλογα με την εθνικότητα της.
Η είδηση της ηρωικής πράξης του πιλότου που έσωσε 301επιβάτες μαζί με τον εαυτό του κατεβάζοντας το επιβατικό αεροπλάνο στα νερά του ποταμού ΧΑΤΣΟΝ στις ΗΠΑ, έγινε το πρώτο θέμα παγκόσμια, και δίκαια.
Η επαγγελματική επάρκεια και ικανότητα, πρέπει να προβάλλεται. Μας συγκίνησε όλους.
Την ίδια ώρα όμως, εξακολουθεί να ρέει το αίμα κοντά στον ποταμό ΙΟΡΔΑΝΗ, ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΜΑΧΩΝ, ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΓΕΡΟΝΤΩΝ, να βομβαρδίζονται σχολεία, να παρεμποδίζουν πλοία με φάρμακα καί τρόφιμα και η Χριστιανική Ευρώπη και Αμερική να ψελίζει αδιάφορα.
Άς θυμηθούνε ώς Χριστιανοί που είναι τους μακαρισμούς του Κυρίου στην "ΕΠΙ ΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ : ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΥΙΟΙ ΘΕΟΥ ΚΛΗΘΗΣΟΝΤΑΙ", ή δεν πιστεύουν, ή την ξεχάσανε. Άκουσα από την τηλεόραση σε θεσμική διαδικασία να λέει ο πρώτος θεσμικός μαντικλείδικα και εξόχως περιφραστικά "ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ", και σωστά το είπε. Όμως δεν καταδίκασε απερίφραστα τον επιτιθέμενο που έχει υπερβεί τον "ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ" σε "ΖΩΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΩΝ".
Ο ισχυρός δεν νομιμοποιείται εκατονταπλάσιας ανταπόδοσης στο όνομα μιας οιασδήποτε δικαιολογίας. Γιατί έτσι, ο κάθε ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ του παρελθόντος και του μέλλοντος, αποκτά δικαίωση και ιστορικό άλλοθι για επίχειρα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ???
ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΉΚΕΣ Ο ΡΑΣΕΛ ???
Πού είναι οι μεγάλοι καλλιτέχνες να ξανατραγουδήσουν το "THE WALL" και το "ZOMBIE" , να ξεσηκώσουν ειρηνικά τις συνειδήσεις, να ευαισθητοποιήσουν τις μάζες, να ελπίσουν στο ανέλπιστο όπως λέει και ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΙΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
Ακόμη και οι βουδιστές μπορεί να σκέπτονται στείλουν στον Δυτικό κόσμο ΣΙΝΙΑΣΙΝ για να τους εξημερώσουν και να τους διδάξουν την ΑΧΙΜΣΑ και να εφαρμόσουν την ΜΠΑΚΤΙ και το ΔΑΡΜΑ.
ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΓΝΟΙΑ- ΑΚΗΔΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΣΥΝΗ ... ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο "ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου