Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΑΝΕΚΤΟ

Στον αρκτικόλεξο της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ δεν διευκρινίζεται τι αφορά το ντροπαλό +. Καθ’ υπόθεση μάλλον, θα περιλαμβάνει παιδεραστής, κτηνοβάτες, νεκρόφιλους, σαδομαζοχιστές και πιθανόν πυρομανείς που λόγω προστασίας του δασικού πλούτου, υπάρχουν βαριές ποινές για το βίτσιο αυτό, τα άλλα δεν πειράζουν.

Και αφού μιλάμε για δικαιώματα μιας συνδικαλισμένης κραυγάζουσας κοινότητας, που κάνει ντόρο (το ποσοστό της επί του πληθυσμού δεν γνωστοποιήθηκε) πόσοι – πόσες και πόσα είναι επιτέλους!

Άραγε είναι περισσότεροι – ρες – ρα από τις δεκάδες χιλιάδες αυτοχείρων και όχι μόνο της οικονομικής καταστροφής της πατρίδας με υπαιτιότητα αυτών των πολιτικών; Δεν θα έπρεπε οι οικογένειες αυτών των θυμάτων να δικαιωθούν; Τους φάγανε τον μόχθο της ζωής τους, υποδούλωσαν την πατρίδα (τι «ακροδεξιά» λέξη και αυτή) για 99 χρόνια στο υπερταμείο ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ.

Δεν θα πλατειάσουμε… Μόνο θα πούμε ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ, ως εδώ. Στην πορεία των ΛΟΑΤΚΙ+ των Χανίων, την περασμένη Πέμπτη, γαύγιζαν το σύνθημα «Στο δ… η οικογένεια στο δ… η Πατρίς η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς». Υπάρχει βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Αυτό ας το προσέξουν οι Στρέιτ και Στρέισες, που συντάσσονται χωρίς να επιβάλλουν στον εαυτό τους την επεξεργασία του στοχασμού τους, για τις μακροχρόνιες, χωρίς επιστροφή, συνέπειες στα παιδιά τρανς.

Η ανεκτικότητα δεν είναι οριοθέτηση υ-φαλο(κ/τ)ρηπίδας οθωμανικού δικαίου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση και οι συνοδοιπορούντες, συμπολιτεύονται με την ανάλγητη ταξική  κυβέρνηση, που κατηγορούν στα λόγια, ενώ συμψηφίζουν στην πράξη σαν να είναι όλα τα κόμματα μία συμμορία.

Η σήψη που πυροδοτήθηκε από τις Σιωνιστικές χρηματιστηριακές Sachs,  Liman συνεχίζεται με απαλλοτρίωση κόμματος του παρατρίχα (ΣΥΡΙΖΑ) από υπάλληλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου