Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ AND THE CITY

Ο αείμνηστος πρώην Π. τ. Δ. κ Σαρτζετάκης μετά το περίφημο (είμαστε Έθνος ανάδελφο), που είπε, κατά την επίσκεψη του στην Αυστραλία, μίλησε και για Πολιτικούς Ηγέτες (τι φράση) του σωλήνα, που προετοιμάζονται στα συστημικά εκκολαπτήρια, προς μεταφύτευση ΤΣΙΠ(Ρ)ΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ, σε χώρες και χώρους στρατηγικού και εκμεταλλευτικού ενδιαφέροντος τους.

Μία διευκρίνιση. Η άποψη μας περιγράφει πιθανότητες και όχι βεβαιότητες. Παίρνουμε θέση ως σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες, διότι μας αφορά το WHO IS WHO του εν δυνάμει αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πιθανόν αυριανού πρωθυπουργού, αν αυτό θα ήταν φυσικά Δημοκρατική Επιλογή των Ελλήνων (και όχι ουρανοκατέβατη έμπνευση), σε μελλοντικές εκλογές.

Η ΑΛΕΞΗ – ΠΤΩΤΙΚΗ προσγείωση του κρητικού πολιτικού κομάντο, για κατάληψη εξ απήνης την Κουμουνδούρου, θυμίζει σαπουνόπερα ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑΣ στην κυριολεξία. Αυτό το Χολιγουντιανό θέαμα σκηνοθετούν ενορχηστρωμένα τα χρωματοδοτούμενα ροζουλί Μ.Μ.Ε.

Το αγωνιστικό βιογραφικό του Κασελάκη, που δικαιολογεί την αρχηγική του επιδίωξη (αν είναι αυτόβουλη) αναφέρει την εθελοντική του εκπαίδευση στο επιτελείο ΝΤΕΠΟΖΕ του Μπάιντεν (ο άνθρωπος του).

Η συνιστώσα αριστερά του καναπέ αυτοεπιβεβαιώνεται και χρωματικά. Ο κήνσορας πλέον Αλέξης, σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, προϊδέασε, όταν είχε πει (να μη μας βρει αυτό το κακό), αναφερόμενος στην πιθανότητα εκλογής Τράμπ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ως Έλληνες (και όχι ως ελλαδίτες) ότι οι Αμερικάνοι δεν είναι μόνο του Μπαϊντεν αλλά και οι ριγέ ρεπουμπλικάνοι του Τραμπ ομοιογενώς.

Ο κ Κασελάκης σε κάθε περίπτωση είναι κερδισμένος, αφού πέτυχε διεθνή αναγνωρισιμότητα, ο δε ΣΥΡΙΖΑ (του παρά τρίχα) χαμένος σε κάθε περίπτωση, από την μεταλλακτική ιδεολογική γνωρισιμότητα.

 

Η διαφορετικότητα, στείρας εκσπερμάτωσης, συνιστά τη νέα αριστερίστικη παγκοσμιοποιημένη ιδεολογία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου