Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΠΑΣΑΛΩ ΕΚΡΟΥΕΤΩ

Χάθηκαν οι ζαρντινιέρες του Πολύδωρα;

Ο ωσεί αδιάφθορος Έλιοτ (Έλλην) Νες, ως κομισέρ επιβουλής της δημόσιας τάξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, μετά την βιντεοδημοσιοποίηση ξυλοδαρμού πολίτη από εκπαιδευμένο ωσεί Σάιμποργκ Γκλομπίστα, ότι η «άσκοπη βία δεν δικαιολογείται».

Η δήλωση αυτή αφήνει να εννοηθεί ότι η σκόπιμη βία θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Αυτό επαφίεται στην ερμηνευτική αξιολόγηση των εντεταλμένων φρουρών επιβουλής κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Θυμηθήκαμε το σαρκαστικό χιούμορ του κομισέρ Πολύδωρα επί παλαιονεοδημοκρατίας, που σε ανάλογο συμβάν είχε πει: «δεν τον χτύπησε το όργανο αλλά η ζαρντινιέρα που έπεσε επάνω της ο πολίτης». Αυτό τουλάχιστον ήταν άλλο επίπεδο δικαιολόγησης. Καθήστε καλά στα αυγά σας λέει χοντροκομμένα η κυβέρνηση δια στόματος μεταγραμμένου κομισέρ. Μας προϊδεάζουν τι μας περιμένει σε περίπτωση παλλαϊκής διαμαρτυρίας ενάντια στα εξοντωτικά περί πανδημίας μέτρα. Η προειδοποίηση είναι σαφέστατη


Είμαστε ζωντανοί νεκροί,

μας δώσανε για ανταλλαγή τη βόμβα την πανδημική

η ευρωζώνη να σωθεί

που άδει παραφρασμένο το γνωστό άσμα


 Υστερόγραφο

Προ COVID-19, όλες οι οικονομίες των ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ των κρατών της ευρώπης, ήταν ελλειμματικές λόγω της “μετανάστευσης”των εργοστασίων της στην ΚινεζοΤουρκία. Δημιουργήθηκαν στρατιές ανέργων, προσωρινώς επιδοματούχων, που δε θα τεκμηριώσουν δικαίωμα σύνταξης, σε όλες τις μητροπόλεις της ευρώπης.

 Τώρα, μετά τον COVID-19, θα υποστούν οι λαοί νεκρανάσταση της φεουδαρχίας και επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα του πάρτ-τάιμ και της παρενόχλησης, με όλα τα παράγωγα της κινεζοποίησης.

 Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ όμως, ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΩΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΟΤΣΕΣ.

 Θαρσείτε ενεργητικά, διότι “αν είναι νάρθει θεναρθεί, αν όχι θα προσπεράσει” το μέλλον, αφήνοντάς μας στο παρόν του παρελθόντος, προσμένοντας Νίο-Μεσσίες Εκλεκτούς να μας ξανασώσουν με επετειακά νομίσματα και θεατρικές φανφάρες.

 Ευχή

Προσδοκούμε αφύπνιση λαών για διαρκή ελευθερία, δημοκρατική και όχι εμβολιαστική, του παρόντος χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου