Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Το ακατανόητο Γλυφιτζούρι του ΚΟΤΖΙΑΚ και άλλοι Μακιαβελισμοί υποθετικά


Παρατηρώντας τους διθυραμβικούς αίνους του Πρωτοθεσμικού μας προς τον διαφωνοσυμφωνούντα απερχόμενο ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά απορημένοι και εμείς μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και όχι μόνο, διερωτηθήκαμε, γιατί έγινε δεκτή και αποδεκτή η παραίτηση του.

Να υποθέσουμε ότι έγινε δεκτή κοινή συναινέσει, χωρίς ορατό σκοπό ή για διπλωματικό σκηνοθέτημα, προπαρασκευαστικό, της επισκέψεως του ΠρωτοΥΠΕΞ μας, πλέον, στην πρώτη κομμουνιστικώς απογαλακτισμένη και δημοκρατική πλέον Ρωσία.

Η απορία μας (όχι η οικονομική εννοείται) ενισχύεται και από τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του κ. Κοτζιά, προς το πρόσωπο του πρωτοθεσμικού μας τότε, για την παραγωγική τους συνεργασία, ευχαριστώντας τον για την ανάθεση του υπουργείου, αναβαθμίζοντας τον από την θέση του Λενινοριζοσπάστη καθοδηγητή (λόγω σπουδών στην Αν. Γερμανία) σε υπεύθυνο του ΥΠΕΞ αλλά και μυστικοσυμβουλάτορα με σοφές παραινέσεις.

Μήπως όμως τον ευχαρίστησε επειδή, έκανε ακατανοήτως δεκτή την παραίτηση του; Ο χρόνος θα δείξει. Εικάζουμε ότι συντόμως θα επιστρέψη ίσως στην θέση του κ. Καμένου cic, διότι τέτοια διανοούμενα κεφάλια δεν μένουν απαρατήρητα. Θα βρεθεί δικαιολογία από Αλεξιμαγκανεία καλά τα πάμε. Μια σύνθεση της ομάδας, με τις οδηγίες Γερμανού προπονητή με ΑλέξοΤέρενςκουικλινγκ στο ΥΠΕΞ και Κοτζιά στο υπουργείο επίθεσης, θα μπορούσε να αλώσει και τον τελευταίο θύλακα του πατριωτικού ΡΟΥΠΕΛ.

Φτωχή πατρίδα στα μάγουλα σου
Μαχαίρια γράφουνε τον γολγοθά σου
ΣΕΦΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου