Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΒΑΡΥΦΑΚΙ* ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΤΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΩΝ



Η  αυλή των θαυμάτων της Παναγίας των Παρισίων, των Αθλίων, του Βίκτωρος Ουγκώ, βρήκε την πλήρη σύγχρονη έκφραση και λειτουργία της στο Βερολίνο. Κέντρο εκπόρευσης της σύγχρονης πανευρωπαϊκής λαμογιάς. Αυτά τα χαρακτηριστικά και συμπεράσματα βγάζουμε από τη συνάντηση Σόιμπλε-Βαρουφάκη.

Σε ερώτηση για SIEMENS και Χριστοφοράκο , ο ευρωπαίος προκαθήμενος είπε ότι και στη Γερμανία υπάρχει φοροδιαφυγή…

Αλλά οι μίζες της SIEMENS –και όχι μόνο- δε συνιστούν φοροδιαφυγή για τη Γερμανία…αφού οι μίζες είναι λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης που εκπίπτουν, χρεώνοντας τους λαούς των πολιτικών αποδεκτών…έτσι απλά…

Έχει γίνει είπε γενναίο κούρεμα χρέους προς τη χώρα μας και δε γίνεται άλλη επιβάρυνση στους λαούς της Ευρώπης για χάρη της Ελλάδας! Τελεία και παύλα. Νάιν.

Εξ όσων γνωρίζουμε το χρέος της Ελλάδας είναι το 2% του χρέους της ευρωζώνης…κάποια τρις χρωστά η Γαλλία, άλλα τόσα η Ιταλία, η Ισπανία, το Βέλγιο, ακόμη και η Γερμανία…αυτά τα τρις τα χρωστάν οι λαοί αλλά δεν ξέρουμε πως, σε ποιον, αν θα πληρωθούν και με τι…


Η απορία μας είναι γιατί το 2% είναι σε μνημονιακή επιτήρηση; Μήπως προϊδεάζει η lupus ελίτ κάτι ανάλογο και στους άλλους λαούς της ευρώπης;;;γιατί αυτό το τερατώδες χρέος υπάρχει και σε βιομηχανικές  χώρες…είναι στα βράχια και δε το ξέρουν;;; και αν το χρέος είναι συλλογικό, εκτός από το δικό μας, μας επιμερίζεται και το χρέος του σκληρού πυρήνα;;; τι τη θέλουμε αυτή τη συντεχνία που μας έβαλε μέσα στην Ε.Ε. με χρέος 20% και καταντήσαμε επαίτες με χρέος 180%;;;προτιμότερη η δραχμή με ρήτρα δολλαρίου!!!


ΒΑΡΥΦΑΚΙ - Βαρύ υφάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου