Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ

Όμοροι χώροι, μεμψίμοιροι πολιτικοί, άμοιρη Ελλάδα, κακόμοιροι Έλληνες

Ο λόγος για το ΠΟΛΙΤ ΜΠΙΡΟ του ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΛ. Όλα όσα θα αναφέρουμε  υποκειμενικά παρακάτω δεν αφορούν τον απλό κομουνιστή και ψηφοφόρο του ΚΚΕ, αλλά τη διαχρονική, παπικώς αλάνθαστη, ηγεσία του. Με γενικότητες και αφορισμούς επιτίθενται στο ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να ντοπάρουν τους οπαδούς τους.
Κεφαλαιοποιούν για ίδιον όφελος τους παλαιούς αγώνες, δηλαδή την ιστορία του ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΛ, προσφέροντας φρούδες ελπίδες με παρωχημένη ρητορική, διαχειριζόμενοι συλλογικές μνήμες αγωνίας, φόβου και ελπίδας. Δεν είναι αλάνθαστο το κόμμα. Να θυμηθούμε την αποχή που είχε επιβάλει στους οπαδούς του αποκαλύπτοντας τους κουμουνιστές στην τότε αντίδραση; Να θυμηθούμε το σλόγκαν τι Πλαστήρας τι Παπάγος βάζοντας στο ίδιο σακί το Μαύρο Καβαλάρη με τον κατ’ εξοχήν αντικομουνιστή στρατάρχη;

Είδαμε το βιντεάκι που κυκλοφορεί το κόμμα στο διαδίκτυο, που παρουσιάζει το Γιώργο και τον Αλέξη σε ταύτιση ρητορικής. Δηλαδή νέα κόπια τι Αλέξης τι Γιωργάκης…ίδιοι είναι! Έτσι προσπαθεί να αποδομήσει το ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντάς τον ίδιο και όμοιο με τους μέχρι τώρα συνουσιεξουσιαστές μας!


Γεννάται το ερώτημα , τι θέση είχε πάρει το ΠΟΛΙΤ ΜΠΙΡΟ στην πρόταση του Γιώργου για δημοψήφισμα… Πρόταση καταπέλτης που σόκαρε το σκληρό πυρήνα της Ε.Ε. Μάλιστα ο Σαρκοβυσί* τόσο χαλάστηκε, που  αποκάλεσε ηλίθιο τον έλληνα πρωθυπουργό!

Ο άτυπος φον Κουτσούμπας καλά παίζει το φιλογερμανικό του ρόλο. Οι εναπομείναντες όμως οπαδοί του δεν είναι πλέον idiot-ες. Το ΡΕΛΙΓΚΙΟ* τους λύθηκε.

·         ΣΑΡΚΟΒΥΣΙ – αναφορά στη φιλογερμανική κυβέρνηση ΒΥΣΙ Β΄Π.Π.
·         ΡΕΛΙΓΚΙΟ – δέσιμο, δέσμευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου